Cor "A Cappella"
logo polinya
@CorACappella https://www.facebook.com/CoralACappella

El cor A cappella de Polinyà és una agrupació que naix en l’any 2008. Encara que sols fa huit anys del seu naixement, molts dels seus components ja formaren part de l’anomenada Coral de Sant Joan que va existir des de l’any 1982 fins el 1998 també a Polinyà i sota la direcció de Lupe Nogueroles. Després d’una dècada d’inactivitat decidiren tornar, convocats per la seua directora, per a unir les seues veus al servei de la música.

Com a agrupació coral han participat en diferents Trobades i Festivals corals. També han fet eixides culturals oferint concerts al monestir de Vallbona de les Monges, Valls, Àvila i La Senia. En la ciutat de Terrassa interpretaren la cantata La Llegenda de  Sant Jordi  amb les corals Vine i Nova Egara.

Han col·laborat amb l’orquestra de cambra de la Societat musical d’Alzira en la interpretació del Magnificat de Vivaldi. Amb l’orquestra Simfònica de la Ribera interpretaren el REQUIEM de Mozart juntament amb el Cor Madrigal de Benifaió. També participaren en un espectacle dels millors musicals de Broadway amb la Banda de Música d’Algemesí. En la primavera del 2014 realizaren un concert de lieders, Neue Liebeslieder de J. Brahms per a cor mixte i piano a quatre mans. En Nadal del 2015 tingueren  el plaer d’interpretar junt a l’Orquesta Adagio el Gloria de Vivaldi. En el 2016, i acompanyats per aquesta mateixa orquestra, el concert de Nadal va consistir en la interpretació d’una selecció del Messies de Händel.

Cada any per la primavera organitzen una Trobada coral en la qual  ja han participat moltes corals del nostre país.

Aclarir que tots els seus components són aficionats a la música coral, sense cap formació musical professional  i dediquen algunes hores a la setmana a treballar i educar les seues veus amb la seua directora.  L’entusiasme per gaudir de la música els manté i, després de l’esforç que els exigeix cada assaig, se senten contents de mostrar aquest treball en cada concert, esperant que el públic ho passe tan bé escoltant-los, com ells cantant.

 

Anuncis